Национална кампания “Да направим нещата които винаги сме искали!”

„Ръководство за постигане на цели“ може да изтеглите от тук

Омръзна ли ти всички около теб да мрънкат, да се оплакват и да недоволстват от всичко и всички? Да те заливат отвсякъде с лоши новини и негативни настроения, да виждаш около себе си намръщени физиономии?

Не е чудно тогава защо и ти понякога се чувстваш обезверен и губиш надежда. Вероятно това е причината не винаги да успяваш.

По Коледа и Нова година традиционно си пожелаваме прекрасни неща, даваме си новогодишни обещания за промяна и по-добър живот. Но колко от тях изпъляваме?

Затова, ние от Института по НЛП, вече 6 години помагаме на хората да бъдат успешни и решихме да подемем национална кампания „Да направим нещата, които винаги сме искали!“. Кампания, която цели да накара хората да направят нещо за себе си. Колкото и малко да е то – направи го! Отиди на фитнеса, който отлагаш, подари цветето, което очакват, обади се на стар приятел или роднина, ей така, без повод.

Не чакай някой да направи нещо за теб, направи го ти. Постави целите си така, че да ги постигнеш. Веднъж постигнал нещо, което винаги си искал, ще усетиш колко хубаво е усещането, колко пристрастяващо е и колко заразно е. Лесно ще го предадеш на всички около теб, а те на хората около тях, което, бъди сигурен, ще се върне при теб! Ще започнеш да виждаш по-малко недоволни хора, по-малко хора с „липса на късмет“ и повече приятели, които са доволни, че са постигнали нещо. Не е трудно, нали? Една малка стъпка и сивото ежедневие се превръща в смислен ден!

За да видиш как другите успяват и да разкажеш за своите постижения, включи се в каузата на страницата ни във Фейсбук