Институтът по НЛП има опит в провеждане на корпоративни обучения в следните области:

  • Продажби и търговски преговори
  • Телефонни продажби и събиране на вземания
  • Обслужване на специални клиенти
  • Подбор, мотивация и преструктуриране на персонала
  • Повишаване на работоспособността и управление на стреса
  • Управленски умения и лидерство
  • Мотивационни тренинги
  • Презентация, самопрезентация и асертивно поведение
  • Обучение на вътрешни обучители и треньори
  • Тренингите на Института по НЛП дават резултати , защото:

Използваме съвременни методи и технологии за бързи и трайни изменения като НЛП, Етология, Психотелесен анализ, Провокативна терапия, Методи за психическа подготовка в специалните служби и др.

Членовете на екипа ни имат реален бизнес опит в области като производство, дистрибуция, преговори и продажби, управление на екипи, човешки ресурси, маркетинг, информационни технологии, разпространение на фармацефтични продукти, обслужване на клиенти.

Провеждаме научни изследвания за измерване на резултатите от дейността ни.

Сред нашите партньори са компании като ЕОН България, М-Тел, Либхер -Хаусгерете Марица, Феърплей Интернешънъл, Тива Ком, Мусала Софт, Министерство на околната среда и водите, Софтуерна академия на Телерик, Новартис.

Ето и отзивите на някои от тях:

lIBH

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД

Искаме да изкажем нашето удовлетворение от Института по невро-лингвистично програмиране като обучителна организация, ориентирана към нуждите на клиентите.

Това, което отличава „Институт по невро-лингвистично програмиране” от други компании в областта на ЧР, е техния индивидуален подход към определяне на нуждите от обучение на групата, качество на работа и професионализъм.

Разчитаме на тях като на надежден партньор, който предоставя актуална информация и удовлетворява високите изисквания на клиентите си, сред които е и нашата компания.

С радост заявяваме, че подбора на персонала в Либхер-Хаусгерете се организира на база обучението на нашите специалисти ЧР в Института по невро-лингвистично програмиране.

RosKoss_300x3002

Росица Коссова

Обучаващ Мениджър ЗАД”Интерамерикан”

През изминалите години  съм посетила няколко курса, провеждани от Института по НЛП, като особено мога да откроя  Сертификационния курс  „НЛП Практик”, съставен от пет равностойни модула, съдържащи сериозен инструментариум за личностно и професионално развитие.

Като Обучаващ Мениджър от мен се очаква да управлявам, развивам и водя екип от професионалисти към реализиране на дългосрочната фирмена стратегия, посредством поетапното постигане на поставените персонални и екипни цели.

Това изисква, от една страна, да концентрирам усилията си в повишаване на професионалните компетенции на всеки един и на групата като цяло, посредством усвояване на основните инструменти за провеждане и управление на комуникацията, с цел постигане на оптимален резултат. Поради това най-често обучавам в правилното определяне на репрезентативните системи, синхронизация с клиента, както и други тънкости на невербалната комуникация.

От друга страна е необходима непрекъсната работа върху мотивацията на екипа, с акцент върху личностната мотивация и целеполагане, и постоянен контрол върху изпълнението, като за целта е особено необходима висококачествената обратна връзка и градивна критика, както и наблюдение на взаимоотношенията в групата, с цел управление на кофликти.

Работата на Обучаващия Мениджър изисква качествена подготовка и умело съвместяване на няколко професионални роли и именно, когато се прилагат знанията и уменията получени в Института по НЛП, добрият Мениджър се превръща в „3 в 1”- Мениджър, Коуч и Тренер.

bdfa2440a5d3c27640564b130d598a05

Артур Асланян

Предприемач

Преди 5 години, когато за първи път посетих курса на Института по НЛП, бях в период, в който усещах необходимостта от промяна в живота си. Бях стигнал до момент, в който имах нужда от това да възвърна контрола. Благодарение на обучението, на уменията и техниките, които изградих и придобих, аз мога да кажа, че до голяма степен имам контрол и имам избор за това по какъв начин да протича живота ми, за което благодаря.

teammemeber1[1]

Албена Комитова

Председател на Професионалната асоциация на медиаторите в България

Когато се записах на НЛП – Практик беше с идея само да “надникна”, да видя за какво става въпрос, но вече не “излизам”, а само надникнах. НЛП промени начина ми на живот. Станах много по-поносима за хората. Аз започнах да понасям по-добре хората. Животът ми стана просто игра. Не спирам да се забавлявам и да знам, че мога да правя всичко, което поискам, във всеки един момент. НЛП – Мастър беше нещо, което ми липсваше. НЛП и в бъдеще ще бъде част от живота ми и живота ми.

IvGruev_300x3002

Ивайло Груев

Индивидуален трейдър и инвеститор

Преди 2 години, както и сега, имах някакви „пъзели” за подреждане. Пъзелът, който тогава стоеше пред мен, успях да го подредя… бавно и систематично, постепенно, в периоди на прозрение, които постигах. Определено мога да кажа, че курсовете по НЛП ми помогнаха. Лидерството на Ангел и помощта на всички хора в групата бяха решаващи. Всеки един човек от групата имаше принос за това да достигам до свой лични прозрения, които да ми помагат в бъдеще. Най-много се радвам, че сега, когато съм изправен пред нов „пъзел”, достигам много лесно до прозрения, който ми позволяват да го „наредя”.

DTodoranov_300x3002

Димитър Тодоранов

Треньор на националния отбор по карате

Записах се в НЛП – Практик повлиян от мой приятел. Винаги съм отворен за нови неща. После разбрах защо съм дошъл. НЛП ми прибави още едно измерение в света. Когато имам нужда го включвам и то ми помага да правя повече добри неща за мен и за хората. Смятам, че НЛП ще ми помогне след време да направя България едно по-добро място за живеене.

fp1_300x3002

ФеърПлей Интернешънъл АД

Участниците в НЛП Тренинга от фирма “ФеърПлей Интернешънъл” АД Ви изказват своята сърдечна благодарност за приятната игрова атмосфера и интересните практики, касаещи областта на продажбите. В дните след курса оценяваме, че показаните техники и упражнения са изключително полезни за нашата работа и сме уверени, че с тяхна помощ израстваме като по-комуникативни, по-гъвкави и по-добри професионалисти.

В тази връзка бихме искали да изразим нашия интерес към последващи обучения в областта на НЛП.

Приемете нашите искрени пожелания за здраве и много успехи.

Екипът на Института по НЛП разработва тренинги за решаване на специфичните задачи на клиента.

За повече информация моля, свържете се с нас на адрес: infonlpbg или на тел.: +359 884 270 580 – Миглена Кънчева, координатор.