Моделираш живота!

Открий как в 5-минутен разговор да разбереш човека отсреща така, че да избегнеш изненади в работните и лични отношения; Как да разкриеш за събеседника неща от сорта дали е склонен към злоупотреби, ще ти бъде ли верен като интимен партньор, ще държи ли на думата си.

вижте повече»

Демо зона

ТЕСТ: Репрезентативни ситеми

ТЕСТ: Репрезентативни системи

Различните предпочитания за възприемане на света могат да доведат до неразбиране и конфликти. За да определите какъв е вашият начин на мислене направете този тест.

... повече »

ТЕСТ: Колело на живота

ТЕСТ: Колело на живота

Балансът между различните области във вашия живот е важен за това да бъдете в хармония със себе си. До колко е балансиран вашия живот може да разберете, след като направите този тест.

... повече »

Тренинги

 • Как да влияем на другия пол - в бизнес контекст и в личен план

  Най-силният рефлекс на всеки човек е този, свързан с противоположния пол. Ние общуваме не просто с хора, а с мъже и...

  ... повече »

 • Майсторство за убеждаване и влияние

  Техники от съвременната (Ериксонова) хипноза за управление на комуникацията

  ... повече »

 • Как чрез гласа си да печелим приятели

  Актьорски техники за влияние чрез глас при работа с хора Как чрез забавни игри и упражнения да овладеем тялото, емоциите и гласа си, за да сме сигурни в резултата от...

  ... повече »

 • Летен НЛП - Мастър в Родопите

  Съчетайте обучение, забавления и почивка с летния 9-дневен тренинг НЛП-Мастър. Чрез интензивния формат на курса за 9 дни вместо за 5 месеца ще овладеете...

  ... повече »

NLP Newsletter

Ново

Във връзка с кампанията ни „Писна ли ти от мрънкане? А какво ще направиш за себе си?!“ издадохме ново „Ръководство за постигане на цели“

В него е концентриран опитът ни от групов и индивидуален коучинг, където помогнахме на стотици хора да постигнат целите и мечтите си. 

В Ръководството обръщаме внимание и на най-често срещаните трудности при поставянето и постигането на цели и начините за справяне с тях. 

Това Ръководство е нашия подарък за вас и може да го свалите безплатно като натиснете тук

Институт по Невро-лингвистично програмиране - NLP.bg