Моделираш живота!

Обичам бизнеса, продажбите и развитието

Израснал съм в град Плевен в семейство на музиканти. Майка ми замина да работи в Гърция и трябваше да стана самостоятелен от рано. Успях да запиша Икономика в един от най-добрите Университети по това време СА „Димитър Ценов“ - гр. Свищов.

След като завърших, се върнах се в гр. Плевен и започнах да разнасям кремвирши с бус. Знаех, че това не е нещото с което искам да се занимавам. Оставих всичко и се насочих към София, за да търся по-добра реализация. Винаги съм искал да бъда успешен в кариерата си и ценен от колегите си. Установих, че трябва да потърся по-правилен път към успеха и за да получиш това, което искаш, първо трябва да разбереш какво е то.

Чарлз Хенди казва: „ Парадоксът на успеха е, че това, което те е довело до върха, не те оставя да стоиш там вечно.”

Премествайки се в София, бързо си намерих работа. За период от 9 години съм преминал през различни позиции. От ръководител сектор, през Старши мениджър категория до Оперативен Директор и член на борда на Директорите, управляващ 1400 човека, в три различни международни вериги.

Беше удоволствие да създавам и развивам търговски екипи, да откривам нови обекти, да уча know-how от компании с над 50 годишна история, да достигаме до все повече клиенти, да виждам как продажбите се увеличават и да градя взаимоотноошения с колеги и партньори.

Натрупах умения, които искам да споделя с повече хора. Много фирми в България и чужбина търсят моето сътрудничество за развитието и изграждането си.

Изучил съм и владея стратегиите, как да предложа и продам на клиентите това, което от което наистина имат нужда. Много търговци и хора търсещи работа не знаят истинските нужди на своите клиенти и работодатели.

Желанието ми за непрекъснато самоусъвършенстване и да споделям опита си ме доведе до Института по НЛП където завърших курса за Тренери, лидери и водещи.

Важното за мен не е просто търговците и хората търсещи развитие да се чувстват мотивирани, а да усвоят необходимите умения и подходи, които наистина да донесат резултати.

Щастлив съм от възможността, предоставена ми от Института, да помагам на хората с опита си и да мога да съм полезен в кариерното им развитие.

Личните убеждения и вярвания на всеки един от нас, определят лимита на нашите възможности. Те са, така да се каже, самоосъществяващи се прогнози. Затова радикалните иноватори си поставят неограничени и безумно смели цели… а ти от тях ли си?

Референции

 • Симеон Донев - Директор Продукти и услуги - Виваком

  Винаги съм бил ориентиран към резултатите и съм ги постигал. Благодарение на Института по НЛП това...

  ...повече »
 • Калинка Христова - Методиева - Финансов директор

  Работя предимно с числа, но винаги виждам хората, които стоят зад тях и допринасят за постигане на...

  ...повече »
 • Иван Иванов - Управляващ партньор - Тива Ком ООД

  Като човек на бизнеса обичам да измервам нещата в цифри. По време на фирменото обучение по НЛП...

  ...повече »
 • Малина Крумова - Директор на дирекция КПОС - Министерство на околната среда и водите

  Още по време на тренинга по комуникационни и управленски умения „Управление чрез мотивация” разбрах...

  ...повече »
 • Иван Живанкин - мениджър продажби

  В началото дойдох на този курс със сериозна доза недоверие. Може би, защото типа характер, който...

  ...повече »
 • Светла Пачева - доц. д-р по филология

  Ползата за мен от този курс беше много голяма. Въпреки, че пропуснах първото ниво и то определено...

  ...повече »
 • Стоил Темелков - IT Специалист

  Промени се начина, по които виждам нещата. Сега съм по-спокоен и...

  ...повече »
 • << Първа < Предишна 1-7 8-10 Следваща > Последна >>
Институт по Невро-лингвистично програмиране - NLP.bg